Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.
Suklaafondue
200 g tummaa suklaata
1 ½ dl kermaa
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.
Etsitkö helppoa ja juhlavaa tarjottavaa kahvipöytään? Mangojuustokakku ripauksella kookosta voisi olla hakemasi herkku!
Tiesitkö, että jäätelö onnistuu mainiosti myös kotona, etkä tarvitse sen tekemiseen jäätelökonetta?
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen Brunssi-korppujen kanssa.