Tuotteet

Kuin kotona leivottu

Pienessä Räyringin kylässä valmistuvat K. Leivon kahvipöydän herkut – suussasulavat pikkuleivät ja keksit, kuohkeat korput sekä rapean rouskuvat piparkakut. Kaikki käyttämämme viljat kerätään suomalaisilta pelloilta. Kahvileivät valmistetaan pitkällä kokemuksella ja rakkaudella, vain puhtaimmista ja laadukkaimmista raaka-aineista. Laatu on kuin suoraan konditoriasta, maku kuin kotona leivotulla.

Uudet tuulet ja maailman trendit lyövät kättä perinteisten kotimaisten klassikoiden kanssa. Näin on luotu kattava herkkuvalikoima, josta löytyy täydellinen vaihtoehto moneen makuun. Viimeisen silauksen näille herkuille antaa arkinen hinta – jotta jokaisella on mahdollisuus saada pieni pala hemmottelua kahvipöytään. Myös tuotevalikoimassamme haluamme ottaa mahdollisimman hyvin huomioon kaikki herkuttelijat. Tarjoammekin laajan valikoiman maidottomia ja kananmunattomia kahvileipiä.

Kysy tuotteista

Jäikö jokin askarruttamaan tuotteisiimme liittyen? Ole rohkeasti meihin yhteydessä, niin autamme mielellämme. Kannattaa käydä tutustumassa myös meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin.

Leipomon tarina

Leivon juuret ulottuvat 1890-lukuun saakka. Paljon ehti tapahtua ennen kuin varsinainen K. Leivon Leipomon tarina sai alkunsa Räyringistä vuonna 1936. Tämä kahden veljeksen johtama perheyritys toimii jo neljännessä leipurisukupolvessa.