Uutuus!

Makumaisema sarjan uusin tulokas Marjamix nyt kaupoissa!

Suomalaisia makumaisemia ja kahvileipäperinnettä jo vuodesta 1936

Kahvileipien salaisuus saapui leipurimestari Lindströmin ja hänen pullapeltiensä mukana Suomeen jo paljon ennen itsenäistymistä. Siitä saakka K. Leivon leipomo on tarjonnut suussa sulavia herkkuja ja rakentanut suomalaista kahvileipäperinnettä.

Vuodet ovat vierineet mutta kotimaisuus ja perinteiset reseptit ovat säilyneet läpi vuosikymmenten. K. Leivon kotimaiset kahvipöydän herkut valmistuvat edelleen pienessä Räyringin kylässä, missä leipurimme kelpuuttaa taikinakulhoihin vain laadukkaimpia ja puhtaimpia raaka-aineita. Kaikki vilja kerätään suomalaisilta pelloilta.

Leivon Lyyli

Leipurin työtä valvoo Lyyli. Lyyli on toiminut leipomolla koemaistajana jo pikkutytöstä saakka. Vielä tänäkin päivänä maistajamestari Lyyli varmistaa, että Leivon pikkuleipien laatu on kuin suoraan konditoriasta ja maku kuin kotona leivotulla.

Tässä ne ovat!

Leivon Makumaisemat - sukella vanhoihin hyviin hetkiin.

 Löydä oma makumaisemasi herkulliseen matkaan

Marjamix

Uutuus Marjamix! Nyt on tutuilla kauralastuilla roppakaupalla aitojen marjojen hyvää makua! 

Kauralastu

Leivon Legendaarinen. Suomalaisten rakastama perinteinen Kauralastu on leivottu kotimaisesta 100% täysjyväkaurasta. Rapean rouskuva, ihanasti raksahtava, juuri oikean paksuinen, suussa sulava. Laktoositon ja maidoton. Palmuöljytön.

Talonpoika

Torpparin kaveri, uusi Talonpoika on nautiskelijan ystävä. Ihanan mantelisen rapea ja kookas pikkuleipä, jossa on aito voin maku. Suorastaan suussasulava koostumus. Talonpoikaa suositellaan kahvihetken lisäksi myös kylmän maitolasin kanssa. Laktoositon, munaton.

Amerikanserkku

Amerikanserkku on uniikki herkku. Iso cookietyyppinen leipä, jossa kermainen kookoshiutaleiden antama maku ja koostumus ovat vertaansa vailla. Juuri sopivasti pieniä suklaan palasia, niin ettei kookos peity. Tämä vie kielen mennessään. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja hasselpähkinää.

Torpparinleipä

Niille, jotka haluavat vähän enemmän. K. Leivon Torpparinleipä on iso pehmeä piparkakku, jonka maku on täyteläisen muheva ja suussasulava. Kunnon maistuva retkieväs, teetpä matkasi sitten saareen, tunturiin tai mukavasti nojatuolissa.

Kauralastu suklainen

Perinteinen iso, ihanan rapea, suklaalla pohjakuorrutettu ja runsaasti kauraa sisältävä pikkuleipä. Toiset nauttivat suklaisesta rapeudesta yksitellen ja toiset laittavat kaksi keksiä vastakkain, niin sormet eivät suklaannu. Nauti juuri omalla tyylilläsi. Saattaa sisältää maitoa.

Kokeile myös herkullista ja helppoa reseptiä!

Lyylin kaurainen kerrosleivos

  • Leivon kauralastuja
  • 2 dl vispikermaa Lakkahilloa
  • 1–2 tl vanilijasokeria

Vaahdota kerma ja yhdistä sekaan vanililjasokeri. Kokoa leivokset. Levitä kauralastujen päälle lakkahilloa ja kermavaahtoa. Nosta toinen lakkahillolla voideltu kauralastu kanneksi. Lisää väliin halutessasi myös pakastelakkoja.

Pssst… Kauralastu on oiva herkku myös ihan sellaisenaan, vaikka kahviin kastettuna.

Sukella vanhoihin hyviin hetkiin. Uudet pakkaukset, tutut herkulliset maut.