Entistäkin parempia Klassikoita nyt kaupoissa!

Klassikon maistaa hetkessä

Todellinen klassikko sulaa suussa vuodesta toiseen. K. Leivon leipomo on tarjonnut herkullisia pikkuleipiä ja rakentanut suomalaista kahvileipäperinnettä jo vuodesta 1936. Leivon Klassikot ovat entistäkin parempia – löydät nyt herkulliset pikkuleivät 500 g pusseista leivottuina reiluun määrään suomalaista voita ja ripaukseen rypsiöljyä. Pysähdy hetkeen ja maista klassikko.

Leivon pikkuleivät – löydä oma suosikkisi

Tärkeä hetkesi ansaitsee arvoisensa klassikon. 

Hanna-tädin pikkuleipä 500 g

Makumaailma kuin mummolan kahvipöydässä. Nauti hetkestä läheisten kanssa ja avaa pussillinen perinteisiä Hanna-tädin klassikkokakkuja. Pikkuleipien vehnä- ja perunajauhotaikina on leivottu reiluun määrään suomalaista voita ja ripaukseen rypsiöljyä. 

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, soijaa ja mantelia. Palmuöljytön.

Sitruunamuro 500 g

Hetki omaa aikaa ja tehtävänä vain iloa tuovia asioita. Lataa akkuja ja piristy herkullisten, renkaan mallisten sitruunaleipien seurassa. Klassisten pikkuleipien vaalean raikas, sitruunainen ja suussa sulava murotaikina on leivottu reiluun määrään suomalaista voita ja ripaukseen rypsiöljyä. 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja mantelia. Laktoositon ja palmuöljytön.

Manteli-kardemumma pikkuleipä 500 g

Klassikko voi syntyä yhdestä luovasta hetkestä. Heittäydy luovaksi ja nauti kullanruskeista, mantelin ja kardemumman makuisista pikkuleivistä. Mukavan mausteisen kahvileivän herkullinen makupari syntyy kardemumman sekoittuessa hienovaraisesti lempeän manteliseen, reilusti voita ja ripauksen rypsiöljyä sisältämään taikinaan.

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa. Laktoositon ja palmuöljytön. 

Suklaamuro 500 g

Herkullisempia suklaamuroja arjesta poikkeaviin hetkiin. Heitä juhlien hulinaan pussillinen renkaan mallisia klassikoita. Suklaapikkuleipien suussa sulava murotaikina on leivottu reiluun määrään suomalaista voita ja ripaukseen rypsiöljyä. Suklaisen kaakaoinen pikkuleipä sisältää herkullisia suklaan paloja. 

Saattaa sisältää pieniä määriä kananmunaa, mantelia ja hasselpähkinää. Palmuöljytön.

Kaneliässä 500 g

Elämän merkkipaaluja on syytä juhlistaa klassikolla. Poksauta juhlat käyntiin suomalaisten kahvipöytien todellisella klassikolla, ässän muotoisilla pikkuleivillä. Pussista löydät kanelilla maustetut, laktoosittomat pikkuleivät, jotka on leivottu reiluun määrään suomalaista voita ja ripaukseen rypsiöljyä. 

Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja mantelia. Palmuöljytön.

Pikkuserkku 500 g

Palaverien ja kahvitaukojen herkut tuovat klassikot työelämään. Tauota päivääsi herkullisilla kookos-suklaahippupikkuleivillä. Kuohkean rakenteensa kookoshiutaleista ja suklaahipuista saava Amerikanserkun sukulaispikkuleipä on leivottu reiluun määrään suomalaista voita ja ripaukseen rypsiöljyä. Pikkuleivissä maistuu tuulahdus Havaijia, josta reseptin alkuperä on kotoisin. 

Saattaa sisältää pieniä määriä mantelia ja hasselpähkinää. Laktoositon ja palmuöljytön. 

Kotimaisia pikkuleipiä Räyringin kylästä

Vuodet ovat vierineet, mutta kotimaisuus ja perinteiset reseptit ovat säilyneet läpi vuosikymmenten. K. Leivon kotimaiset pikkuleivät valmistuvat pienessä Räyringin kylässä, missä leipurimme kelpuuttaa taikinakulhoihin vain laadukkaimpia ja puhtaimpia raaka-aineita. Kaikki vilja kerätään suomalaisilta pelloilta.