Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
K. Leivon Leipomon Brunssi Saaristolaiskorppuja
Täyte:
200 g kylmäsavulohta
½ punasipuli
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g maustamatonta jugurttia
½ dl tuoretta tilliä
½ tl sitruunapippuria
2 rkl sitruunamehua
Koristeeksi:
kurkkusuikaleita
tilliä tai muita yrttejä
1. Valmista täyte: Hienonna kylmäsavulohi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tuorejuuston joukkoon jugurtti, lohi, sipuli, hienonnettu tilli, pippuri ja sitruunamehu.
2. Lusikoi täytettä jokaiselle korpulle. Koristele kurkkusuikaleilla ja tuoreilla yrteillä.