Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
K. Leivon Leipomon Brunssi Kaurakorppuja
Täyte:
200 g ranskankermaa
200 g salaattijuustoa
10 kpl aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl oliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria
8 viikunaa
8 siivua ilmakuivattua kinkkua
50 g rucolaa
balsamiviinietiikkaa
1. Sivele kaurakorput oliiviöljyllä ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.
2. Valmista täyte: Murskaa salaattijuusto ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita joukkoon ranskankerma.
3. Levitä täyte korppujen päälle. Leikkaa viikunat lohkoiksi, kinkku pieniksi paloiksi ja asettele ne korppujen päälle. Viimeistele rucolalla ja balsamicolla.