
Saaristolaisleipä – nyt korppuna!
Saaristolaisleipä on suomalaisille tuttu ja rakas: maltainen, hieman makea ja samalla lempeän paahteinen. K. Leivon Leipomon Brunssi Saaristolaiskorpuissa

Saaristolaisleipä on suomalaisille tuttu ja rakas: maltainen, hieman makea ja samalla lempeän paahteinen. K. Leivon Leipomon Brunssi Saaristolaiskorpuissa

Oletko joskus miettinyt, miten herkulliset korppumme valmistetaan? Nyt saat vastauksen! Valmistetaan korpputaikina (aivan kuin kotikeittiössä, mutta hieman

100% suomalaiseen kauraan leivottu herkuttelukeksi sisältää runsaasti aitoja metsämustikoita ja valkosuklaata. Rapea kaura, samettinen valkosuklaa ja mehukkaat marjat

Suomalaista kauraa ja roppakaupalla marjoja. Rapea ja rouskuva, mukavan marjaisa kauralastu.


Kesän juhlat lähestyvät. Kuningatar kahvipöydässä luo juhlavan tunnelman.

Impun mustikkakeksivaahto: Mascarpone tuorejuusto 1prk, vispikerma 2dl, vaniljasokeri 1tl, mustikoita ja Leivon 100% kaura-mustikka-valkosuklaakeksejä.

Tehtaanmyymälä avoinna ma-pe 9-17, tervetuloa! K.Leivon Leipomo Oy Finniläntie 6 69820 Räyrinki

Suljemme 20.3. varotoimenpiteenä leipomon tehtaanmyymälän koronaepidemian johdosta. Meille on ensiarvoisen tärkeää varmistaa tuotteiden turvallinen valmistus ja jakeluketju kauppoihin.

Kun vilja on 100% kauraa Suomen pelloilta ja marjat metsistä ja siihen kun vielä lisätään sopivasti valkosuklaata.. Mitähän