Herrasväki on hyvä

Ja pysähtyy hetkeksi nauttimaan näillä hyvillä K. Leivon Leipomon Herrasväenleivillä, joita löytyy vastustamattoman vadelman ja muhkean mustikan makuisina. Ruokakaupoista kautta maan!

Herrasväki on hyvä, ja valitsee suosikkinsa

Herrasväenleivät –hienostunutta marjan makua täyteläisesti

Näissä pikkuleivissä on hienostunutta makua, vaan ei hennosti. Herrasväenleipien marjaisuus tulee näyttävästi läpi makumaailmaan, joka sulaa suussa. Herrasväenleivissä kaksi täydellisesti sokeroitua, maidotonta muronappia kohtaavat toisensa. Suutuntuma tässä kohtaamispisteessä on samettisen pehmeä ja juuri oikealla tavalla murea. Nappien välissä pilkottaa herkullinen täyte, jonka maku ei suinkaan jää piiloon, vaan osallistuu rohkeasti makujen vuoropuheluun.

Valitse makumaailmasi kahdesta ajattomasta vaihtoehdosta: vastustamaton vadelma tai muhkea mustikka. Ensimmäinen vie sinut kesäiseen makeuteen, toinen metsän syvyyksiin. Molemmissa täytteissä on runsaasti aitoa marjan makua. Hienostunutta, kyllä. Ja täydellisen täyteläistä. Herrasväki on hyvä.

Hyvät tavat maistuvat hyvältä joka tilanteessa

Herrasväenleipiä sopii nauttia niin arkena kuin juhlana. Ei kannata ajatella, että hyvät herkut kuuluisivat vain juhlapyhiin tai merkkipäiviin. Nämä Herrasväenleivät korvaavat karkkipäivänkin, jos se niille sallitaan, sillä ne maistuvat myös lapsille ja nuorille. 

Tilanne, jossa et haluaisi vastata esitettyyn kysymykseen, voi olla kiusallinen. Jos sinulle esitetään kysymys, johon et halua vastata, voit kohteliaasti tarjota hyviä Herrasväenleipiä, joiden suussa sulava herkullisuus sulattaa myös jäisen hetken. 

Kun astut ovesta sisään ja takanasi kulkee toinen vain muutaman askeleen päässä, pysähdy pitämään ovea auki hänelle. “Ole hyvä” on näissä tilanteissa sopiva huikkaus. “Herrasväki on hyvä” on sitäkin parempi, sillä samalla voit ojentaa laukustasi herkullisen Herrasväenleivän. 

Hyviä tapoja ja suomalaista kahvilaleipä­perinnettä jo vuodesta 1936

Kahvileipien salaisuus saapui leipurimestari Lindströmin ja hänen pullapeltiensä mukana Suomeen jo paljon ennen itsenäistymistä. Siitä saakka K. Leivon leipomo on tarjonnut suussa sulavia herkkuja ja rakentanut suomalaista kahvileipäperinnettä. Vuodet ovat vierineet, mutta kotimaisuus ja perinteiset reseptit ovat säilyneet läpi vuosikymmenten. K. Leivon kotimaiset kahvipöydän herkut valmistuvat edelleen pienessä Räyringin kylässä, missä leipurimme kelpuuttaa taikinakulhoihin vain laadukkaimpia ja puhtaimpia raaka-aineita. Kaikki vilja kerätään suomalaisilta pelloilta!

Vanhan leipurimestari Lindströmin erikoinen, todellinen Suomi-klassikko. Kaksi sokeroitua, maidotonta muronappia vastakkain, välissä herkullinen vadelmatäyte. Runsaasti marjaa ja makua. Sellainen on herrasväenleipä vadelma. Maidoton, laktoositon.

Vanhan leipurimestari Lindströmin erikoinen, todellinen Suomi-klassikko. Kaksi sokeroitua, maidotonta muronappia vastakkain, välissä herkullinen mustikkatäyte. Runsaasti marjaa ja makua. Sellainen on herrasväenleipä mustikka. Maidoton, laktoositon.