Näin valmistuu K. Leivon Leipomon Korput

Oletko joskus miettinyt, miten herkulliset korppumme valmistetaan? Nyt saat vastauksen! 

  1. Valmistetaan korpputaikina (aivan kuin kotikeittiössä, mutta hieman suuremmilla koneilla).
  2. Muotoillaan taikinasta ensin palloja ja annetaan niille vähän lämpöä ja kosteutta välinostatuskaapissa.
  3. Kaulitaan pallot pötköiksi ja kohotetaan.
  4. Paistetaan uunissa kaunis, ruskea pinta.
  5. Korput jäähtyvät kulkiessaan hallin toiseen päähän katonrajassa rullaavaa linjastoa pitkin.
  6. Seuraavaksi revitään sämpylät puoliksi. Tässä saadaan aikaiseksi vastustamattoman rapea ja röpelöinen pinta, johon…
  7. Sokeri (tai kanelisokeri) solahtaa, tehden korpusta vastustamattoman herkullisen.
  8. Sitten vain Korput pussiin ja kohti kahvipöytiä ympäri Suomen!

Ei mitään rakettitiedettä, kuten Miika Leivo leipomolta totesi. Koko Korpun matkan löydät videoituna somekanavistamme Facebookista ja Instagramista, nimellä leipomoleivon