Joulun herkullisin riisipuuro

Tarvitset:

Valmistus:

  1. Valmista riisipuuro suosikkireseptilläsi.
  2. Valmista kaneliässätahna ohjeen mukaan (voit tehdä tämän myös etukäteen jääkaappiin odottamaan).
  3. Valmista ruskistettu voi:
    1. Lisää voi pannulle tai kattilaan. Teräksisestä/vaaleapohjaisesta erotat helpommin, milloin voi on halutun väristä.
    2. Keitä voita korkealla keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Anna voin kuplia, jotta siinä oleva vesi haihtuu.
    3. Kun voi kuohahtaa, alkaa tuoksua pähkinäiseltä ja on meripihkan väristä, ota se pois liedeltä.
    4. Kaada voi lämpöä kestävään kulhoon.
  4. Kokoa puuroannos:
    1. Laita puuron päälle iso lusikallinen kaneliässätahnaa.
    2. Lisää ruskistettua voita.
    3. Ripottele päälle marjoja.
    4. Murustele kruunuksi kaneliässiä.
  5. Nauti!