Mene sisältöön
Brunssi
Tuotteet
Pikkuleivät ja keksit
Korput
Piparkakut
Makumaisemat
Klassikot
Leipomo
UKK
Ajankohtaista
Reseptit
Yhteystiedot
Brunssi
Tuotteet
Pikkuleivät ja keksit
Korput
Piparkakut
Makumaisemat
Klassikot
Leipomo
UKK
Ajankohtaista
Reseptit
Yhteystiedot
Resepteihin
Joulun herkullisin riisipuuro
Tarvitset:
Riisipuuroa
Kaneliässätahnaa, ohjeen löydät
täältä
Voita
Punaherukoita tai karpaloita
K. Leivon Leipomon Kaneliässiä
Valmistus:
Valmista riisipuuro suosikkireseptilläsi.
Valmista kaneliässätahna
ohjeen
mukaan (voit tehdä tämän myös etukäteen jääkaappiin odottamaan).
Valmista ruskistettu voi:
Lisää voi pannulle tai kattilaan. Teräksisestä/vaaleapohjaisesta erotat helpommin, milloin voi on halutun väristä.
Keitä voita korkealla keskilämmöllä koko ajan sekoittaen. Anna voin kuplia, jotta siinä oleva vesi haihtuu.
Kun voi kuohahtaa, alkaa tuoksua pähkinäiseltä ja on meripihkan väristä, ota se pois liedeltä.
Kaada voi lämpöä kestävään kulhoon.
Kokoa puuroannos:
Laita puuron päälle iso lusikallinen kaneliässätahnaa.
Lisää ruskistettua voita.
Ripottele päälle marjoja.
Murustele kruunuksi kaneliässiä.
Nauti!
Prev
Croissant kaneliässätahnalla ja jäätelöllä
Croissant kaneliässätahnalla ja jäätelöllä
Katso resepti
Lyylin kaurainen kerrosleivos
Katso resepti
Kaneliässätahna
Katso resepti
Jouluinen kylmäsavulohitahna Saaristolaiskorpuille
Katso resepti