Kaneliässätahna

Ainekset:
  • n. 200 g K. Leivon Leipomon Kaneliässiä
  • n. 200g karamellisoitua kondensoitua maitoa (Dulce De Leche)
  • 1–2 rkl sulaa voita tai öljyä
  • Noin 0,5dl kauramaitoa

 


Valmistus:
  1. Jauha keksit muruksi.
  2. Lisää karamellisoitu kondensoitu maito 
  3. Sekoita tahnaksi, keksisattumia saa jäädä!
  4. Säädä paksuutta lisäämällä joko lisää nestettä tai keksejä. Huom! Keksit turpoavat jos et käytä tahnaa heti. tee tahnasta silloin juoksevampaa. (Mutta ei hätää, ellet muista lisätä nestettä. Turvonneesta keksitahnasta tulee taivaallista “keksitaikinaa” ja loistavia sattumia vaikka jäätelön sekaan!)
Tahna säilyy jääkaapissa muutaman päivän ajan.