Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
K. Leivon Leipomon Brunssi Kaurakorppuja
Täyte:
200 g ranskankermaa
200 g salaattijuustoa
10 kpl aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl oliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria
8 viikunaa
8 siivua ilmakuivattua kinkkua
50 g rucolaa
balsamiviinietiikkaa
1. Sivele kaurakorput oliiviöljyllä ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.
2. Valmista täyte: Murskaa salaattijuusto ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita joukkoon ranskankerma.
3. Levitä täyte korppujen päälle. Leikkaa viikunat lohkoiksi, kinkku pieniksi paloiksi ja asettele ne korppujen päälle. Viimeistele rucolalla ja balsamicolla.
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt. Laita kuppiin haluamasi määrä jogurttia, marjoja ja makeita korppupaloja.
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.