Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
K. Leivon Leipomon Brunssi Kaurakorppuja
Täyte:
200 g ranskankermaa
200 g salaattijuustoa
10 kpl aurinkokuivattua tomaattia
2 rkl oliiviöljyä
merisuolaa
mustapippuria
8 viikunaa
8 siivua ilmakuivattua kinkkua
50 g rucolaa
balsamiviinietiikkaa
1. Sivele kaurakorput oliiviöljyllä ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.
2. Valmista täyte: Murskaa salaattijuusto ja hienonna aurinkokuivatut tomaatit. Sekoita joukkoon ranskankerma.
3. Levitä täyte korppujen päälle. Leikkaa viikunat lohkoiksi, kinkku pieniksi paloiksi ja asettele ne korppujen päälle. Viimeistele rucolalla ja balsamicolla.
Etsitkö helppoa ja juhlavaa tarjottavaa kahvipöytään? Mangojuustokakku ripauksella kookosta voisi olla hakemasi herkku!
Tiesitkö, että jäätelö onnistuu mainiosti myös kotona, etkä tarvitse sen tekemiseen jäätelökonetta?
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen Brunssi-korppujen kanssa.
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.