Saaristolaiskorppu kylmäsavulohitahnalla

Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.

Ainekset:

K. Leivon Leipomon Brunssi Saaristolaiskorppuja

Täyte:
200 g kylmäsavulohta
½ punasipuli
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g maustamatonta jugurttia
½ dl tuoretta tilliä
½ tl sitruunapippuria
2 rkl sitruunamehua

Koristeeksi:
kurkkusuikaleita
tilliä tai muita yrttejä

Valmistusohje:

1. Valmista täyte: Hienonna kylmäsavulohi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tuorejuuston joukkoon jugurtti, lohi, sipuli, hienonnettu tilli, pippuri ja sitruunamehu.

2. Lusikoi täytettä jokaiselle korpulle. Koristele kurkkusuikaleilla ja tuoreilla yrteillä.