Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
K. Leivon Leipomon Brunssi Saaristolaiskorppuja
Täyte:
200 g kylmäsavulohta
½ punasipuli
200 g maustamatonta tuorejuustoa
50 g maustamatonta jugurttia
½ dl tuoretta tilliä
½ tl sitruunapippuria
2 rkl sitruunamehua
Koristeeksi:
kurkkusuikaleita
tilliä tai muita yrttejä
1. Valmista täyte: Hienonna kylmäsavulohi. Kuori ja hienonna sipuli. Sekoita tuorejuuston joukkoon jugurtti, lohi, sipuli, hienonnettu tilli, pippuri ja sitruunamehu.
2. Lusikoi täytettä jokaiselle korpulle. Koristele kurkkusuikaleilla ja tuoreilla yrteillä.
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.
Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt. Laita kuppiin haluamasi määrä jogurttia, marjoja ja makeita korppupaloja.
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.