Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.
Suklaafondue
200 g tummaa suklaata
1 ½ dl kermaa
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt. Laita kuppiin haluamasi määrä jogurttia, marjoja ja makeita korppupaloja.