Täyteläistä rahkavaahtoa, rouskuvia korppumuruja ja granaattiomenansiemeniä tai marjoja. Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt.
Rahkavaahto
1 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
K.Leivon sokeri- tai kanelinorppuja
100 g pakastettuja granaattiomenansiemeniä tai marjoja
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt. Laita kuppiin haluamasi määrä jogurttia, marjoja ja makeita korppupaloja.