Brunssi on hetki hyvää, josta kellään ei ole kiire minnekään. Siitä pitävät huolen herkulliset Brunssi-korput.

Pyöräytä parempi Brunssi

Brunssi-tuotesarja tuo brunssin tunnelman arkeen ja juhlaan hauskan pyöreän mallisilla korpuilla, jotka hurmaavat paahteisella rapeudellaan ja herkullisella maullaan. Kokeile makean viljaista saaristolaisleipää, luonnollisen rouheaa täysjyvää tai mukavan lempeää kauraa, ja pyöräytä itsellesi parempi brunssi mihin aikaan päivästä tahansa!

Brunssi saaristolaiskorppu

Saaristolaiskorpun maltainen maku vie mielen saaristomaisemiin ja leppoisaan brunssihetkeen. Nämä rapeiksi paahdetut pyöreät korput on leivottu ilman lisättyä sokeria laadukkaaseen rypsiöljyyn. Ne sopivat täydellisesti juustojen, suolaisten levitteiden tai kylmäsavulohen pariksi.

Brunssi kaurakorppu

Lempeä kaurakorppu ihastuttaa pehmeällä viljan maullaan ja rapealla rakenteellaan. Nämä paahdetut pyöreät korput on leivottu rypsiöljyyn ilman lisättyä sokeria. Täydellisiä seuralaisia rauhalliselle brunssille, kevyelle iltapalalle tai kahvihetken herkuksi. 

Brunssi täysjyväkorppu

Viljaisa täysjyväkorppu tarjoaa rehdin makuelämyksen, jossa yhdistyvät herkullisuus ja rapea suutuntuma. Nämä paahdetut pyöreät korput on leivottu ilman lisättyä sokeria laadukkaaseen rypsiöljyyn. Kokeile juustojen, levitteiden, hummuksen tai tomaattisalsan kanssa.

Aloita aamusi kaurakorpulla
Kaurakorppu on täydellinen seuralainen päivän alkuun. Herkuttele juustolla, marjaisalla levitteellä tai ihan sellaisenaan ja aloita päiväsi kiireettömästi hyvistä mauista nauttien.
Nauti päivästäsi
saaristolaiskorpulla
Saaristolaiskorppu tuo saariston ja brunssin tunnelman arkeen ja juhlaan. Yhdistä kylmäsavuloheen tai voimakkaaseen juustoon ja pysähdy nauttimaan herkullisesta hetkestä.
Kruunaa iltasi
täysjyväkorpuilla
Täysjyväkorpuilla katat täydellisen iltapalan itsellesi ja ystäville. Tarjoile juustojen, tahnojen tai lämpimän keiton kaverina ja kruunaa kulunut päivä nautiskellen.

Reseptit

Pyöreät Brunssi-korput ovat herkullinen pohja täydelliselle brunssille, päivällisen piristykseksi tai illan herkuksi. Näillä nopeilla ja yksinkertaisilla resepteillä pyöräytät paremman brunssin helposti missä ja milloin tahansa!

Saaristolaiskorppu kylmäsavulohitahnalla

Kylmäsavulohesta saat
valmistettua herkullisen tahnan,
joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.

Täysjyvärkoppu
skagenilla

Katkaravuista syntyy
täyteläinen ja raikas skagen,
jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.

Kaurakorput
parmankinkulla

Ranskankermaan tehty täyte
tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.