

Brunssi on hetki hyvää, josta kellään ei ole kiire minnekään. Siitä pitävät huolen herkulliset Brunssi-korput.

Pyöräytä parempi Brunssi
Brunssi-tuotesarja tuo brunssin tunnelman arkeen ja juhlaan hauskan pyöreän mallisilla korpuilla, jotka hurmaavat paahteisella rapeudellaan ja herkullisella maullaan. Kokeile makean viljaista saaristolaisleipää, luonnollisen rouheaa täysjyvää tai mukavan lempeää kauraa, ja pyöräytä itsellesi parempi brunssi mihin aikaan päivästä tahansa!


Brunssi saaristolaiskorppu
Saaristolaiskorpun maltainen maku vie mielen saaristomaisemiin ja leppoisaan brunssihetkeen. Nämä rapeiksi paahdetut pyöreät korput on leivottu ilman lisättyä sokeria laadukkaaseen rypsiöljyyn. Ne sopivat täydellisesti juustojen, suolaisten levitteiden tai kylmäsavulohen pariksi.






Brunssi kaurakorppu
Lempeä kaurakorppu ihastuttaa pehmeällä viljan maullaan ja rapealla rakenteellaan. Nämä paahdetut pyöreät korput on leivottu rypsiöljyyn ilman lisättyä sokeria. Täydellisiä seuralaisia rauhalliselle brunssille, kevyelle iltapalalle tai kahvihetken herkuksi.


Brunssi täysjyväkorppu
Viljaisa täysjyväkorppu tarjoaa rehdin makuelämyksen, jossa yhdistyvät herkullisuus ja rapea suutuntuma. Nämä paahdetut pyöreät korput on leivottu ilman lisättyä sokeria laadukkaaseen rypsiöljyyn. Kokeile juustojen, levitteiden, hummuksen tai tomaattisalsan kanssa.



Reseptit
Pyöreät Brunssi-korput ovat herkullinen pohja täydelliselle brunssille, päivällisen piristykseksi tai illan herkuksi. Näillä nopeilla ja yksinkertaisilla resepteillä pyöräytät paremman brunssin helposti missä ja milloin tahansa!
Saaristolaiskorppu kylmäsavulohitahnalla
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
Täysjyvärkoppu
skagenilla
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.
Kaurakorput
parmankinkulla
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.