Tervetuloa Korpunkastajan alkeiskurssille
Mikä on syvänmeren sukellus ja korpun optimaalinen kastamisaika?
Leivon Kanelikorput ja Sokerikorput
Ei niin kuivaa kahviseuraa kuin kuvittelit
Harva hakee kuivaa seuraa kahvi- tai juhlapöytään. Leivon makeat Kanelikorput ja Sokerikorput ovat varma valinta, sillä ne ovat saaneet ainutlaatuisen kuohkean rakenteensa huolellisesta ja kiireettömästä valmistustavastaan!
Nämä sämpylästä revityt ja osittain voihin leivotut korput eivät ole niin kuivia kuin kuvittelit. Kun annat niille mahdollisuuden, ne lunastavat paikkansa juhlavammissakin pöydissä. Kokeile!

Raijan parhaat korppureseptit
Kun kaipaat vaihtelua kastamiseen, kokeile näitä herkullisia reseptejä.
Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt. Laita kuppiin haluamasi määrä jogurttia, marjoja ja makeita korppupaloja.
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.
Vaahtokarkeilla kuorrutettu suklaadippi, joka tarjoillaan korppujen kanssa.
Sämpylästä ei niin kuivalla huumorilla revitty, osittain voihin leivottu, sokerilla ja kardemummalla maustettu sokerikorppu. Leivonnassa käytetty aitoa voita! Kananmunaton, laktoositon.
Kahvissakastajan luottokaveri. Maistuu mainiosti myös teessä-, kaakaossa- tai maidossakastajille. Sämpylästä ei niin kuivalla huumorilla revitty, osittain voihin leivottu, sokerilla ja kanelilla maustettu. Leivonnassa käytetty aitoa voita! Kananmunaton, laktoositon.
Leivon legendaarinen Herkkukorppu sukupolvien läpi säilyneellä reseptillä. Osittain voihin leivottu, sokerilla ja kanelilla viimeistelty viipalekorppu. Kananmunaton, laktoositon.