Brunssi-korput skagenilla

Katkaravuista syntyy
täyteläinen ja raikas skagen,
jonka voit parittaa herkullisen Brunssi-korppujen kanssa.

Ainekset:

K. Leivon Leipomon Brunssi-korppuja.

Täyte:
300 g kuorittuja katkarapuja
3 rkl tuoretta tilliä
½ punasipuli
1 dl ranskankermaa
1 dl maustamatonta majoneesia
½ sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria myllystä

Koristeeksi:
sitruunaviipaleita

Valmistusohje:

1. Sulata katkaravut ja valuta ne siivilässä. Painele katkaravut kuiviksi talouspaperiin.

2. Hienonna tilli ja sipuli. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja mausta skagen suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan.

3. Nosta täyte korppujen päälle ja koristele sitruunaviipaleilla.