Rouskuva roiskautus

Täyteläistä rahkavaahtoa, rouskuvia korppumuruja ja granaattiomenansiemeniä tai marjoja. Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt.

Ainekset

Rahkavaahto
1 dl kuohukermaa
1 prk (250 g) pehmeää maitorahkaa
1 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria

Lisäksi

K.Leivon sokeri- tai kanelinorppuja
100 g pakastettuja granaattiomenansiemeniä tai marjoja

Työvaiheet

  • Anna granaattiomenansiementen sulaa kohmeiseksi huoneenlämmössä. Vatkaa kuohukerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää sokerit ja sekoita joukkoon rahka.
  • Jälkiruoan kokoaminen: lisää ensin annosmaljojen pohjalle vaahtoa, murustele päälle korpun paloja ja lopuksi kohmeiset granaattiomenansiemenet. Toista kerrokset, mikäli astiaan mahtuu.
  • Koristele korpunmuruilla ja tarjoile.