Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.
Katkaravuista syntyy täyteläinen ja raikas skagen, jonka voit parittaa herkullisen täysjyväkorpun kanssa.
K. Leivon Leipomon Brunssi Täysjyväkorppuja
Täyte:
300 g kuorittuja katkarapuja
3 rkl tuoretta tilliä
½ punasipuli
1 dl ranskankermaa
1 dl maustamatonta majoneesia
½ sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria myllystä
Koristeeksi:
sitruunaviipaleita
1. Sulata katkaravut ja valuta ne siivilässä. Painele katkaravut kuiviksi talouspaperiin.
2. Hienonna tilli ja sipuli. Sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään ja mausta skagen suolalla ja mustapippurilla makusi mukaan.
3. Nosta täyte korppujen päälle ja koristele sitruunaviipaleilla.
Ranskankermaan tehty täyte tuo mehukkuutta kaurakorpun ja parmankinkun väliin täydentäen makuelämyksen.
Kylmäsavulohesta saat valmistettua herkullisen tahnan, joka sopii erinomaisesti saaristolaiskorpun päälle.
Pala yksinkertaista toimivuutta, jonka suunnitteluun ei kauaa mennyt. Laita kuppiin haluamasi määrä jogurttia, marjoja ja makeita korppupaloja.
Korppupaloja, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä dipattuna sulaan suklaaseokseen.